Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Individueel cobotwerkstation van häwa

  Speciale eisen vragen om speciale oplossingen. Daarom biedt häwa naast de standaardoplossingen voor cobotwerkstations ook individuele cobotwerkstations aan. Deze kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van onze klanten.

  Samen met häwa kunt u een cobotwerkstation naar uw wensen ontwikkelen. Of het nu gaat om een eigen ontwerp, speciale eisen aan de functionaliteit of een cobotwerkstation dat moet worden aangepast aan individuele processen - häwa biedt u de juiste oplossing.

  Welke individuele cobotwerkstations zijn mogelijk?

  Wat u nodig heeft, is mogelijk! In principe kan een combinatie, van het modulaire X-frame machineframe, schakelkasten en cobotunits, worden gebouwd. In het cobotwerkstation kunnen de benodigde schakelkasten worden geïnstalleerd. Andere aanpasbare componenten zijn beweegbare draagarmen, extra opbergruimte of een individueel ontwerp of de opdruk van een bedrijfslogo. Indien nodig kunnen filters voor luchtzuivering worden geplaatst. Ook het plaatsen van koelunits behoort tot de mogelijkheden.

  Voor een eenvoudige bediening van de cobots kunnen ook beeldschermen of bedieningspanelen met touchscreen worden ingebouwd. Afhankelijk van het toepassingsgebied van de machines gebruiken we bij het vervaardigen van de werkstations verschillende materialen zoals roestvast staal, plaatstaal.. Bij werkzaamheden in bijvoorbeeld de hygiënische ruimte is het gebruik van roestvast staal aan te raden, omdat dit materiaal zeer eenvoudig te reinigen is.

  Kiest u voor een individuele cobotwerkstation van häwa, dan begeleiden wij u gedurende het gehele traject, van idee tot realisatie. Hier vindt u drie voorbeelden van hoe uw individuele cobotwerkstation eruit zou kunnen zien.

  Voorbeeld 1: Stationair werkstation met mobiele cobotunit

  Allereerst heeft u de mogelijkheid om vaste werkstations te verbinden met mobiele cobotunits. Hier is het werkstation een vaste opstelling, maar de cobotunit kan indien nodig naar een ander werkstation worden verplaatst. De collaboratieve robot blijft dus flexibel en kan helpen waar dat nodig is.

  Voorbeeld 2: Sorteer- en montage-unit als vaste opstelling

  U heeft een sorteer- en montage-unit als vaste opstelling nodig? Ook dat is mogelijk met het häwa modulaire X-frame machineframe. Wij kunnen een sorteer- en montage-unit als vaste opstelling  ontwerpen met twee mobiele materiaalwagens aan de zijkanten. Door deze constructie kan het materiaal aan beide zijden worden aangevoerd zonder dat de cobotunit hoeft te worden verplaatst. Zo blijft de materiaaltoevoer constant en hoeft de productie op geen enkel moment onderbroken te worden.

  Individuele oplossingen van häwa

  Dankzij onze branche-overschrijdende knowhow kunnen wij u innovatieve oplossingen bieden. Wij profiteren van onze ervaring in de ontwikkeling van schakelkasten en behuizingen voor de meest uiteenlopende sectoren en verwerken onze kennis in het ontwerp van nieuwe cobotunits. Met ons modulaire X-frame machineframe vormen wij de basis voor een cobotwerkstation dat individueel kan worden uitgebreid en aangepast. Na uw aanvraag ontwerpen wij verschillende concepten en vinden samen met u uw ideale oplossing. Vind uw persoonlijke contactpersoon uit uw regio of neem contact met ons op via ons contactformulier.

  Printhäwa GmbH