Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Draaibare schakelkast

  Gestandaardiseerde schakelkasten vormen een belangrijk onderdeel van het modulair machineframe, häwa X-frame. De schakelkasten zijn onderdeel van de gepatenteerde geïntegreerde kabelgeleiding in het modulair machineframe, häwa X-frame.
  Als één van de grootste fabrikanten van schakelkasten voor klantspecifieke eisen heeft häwa met speciale maatwerkoplossingen het antwoord op elke individuele wens van de klant. 
  Een van de talloze andere voorbeelden is de UL-goedgekeurde standaard schakelkast gemonteerd in een zwenkraam, die vanaf de achterkant van het modulair machineframe, X-frame, naar de zijkant kan worden gezwenkt en zo vrije toegang tot een verder verborgen ruimte verschaft.

  Service- en onderhoudsrelevante delen/componenten krijgen een snelle en gemakkelijke toegangsruimte om de daar geïnstalleerde machine-elementen effectief te kunnen inspecteren. Schakelkasten die uit een systeem worden getrokken, kasten met ondersteunende rollen en andere varianten behoren ook tot de mogelijkheden.

  Oplossingen voor zwenkbare schakelkasttoepassingen

  Gestandaardiseerde schakelkast

  Het voordeel van deze uitvoering is de vrije ruimte achter het modulair machineframe, häwa X-frame, als de kasten zijwaarts gezwenkt worden.
  Hierdoor kunnen grote schakelkasten aan de machine worden gekoppeld. Indien nodig is er nog steeds directe en vrije toegang tot het modulair machineframe, X-frame, om onderhoud te plegen of de systemen opnieuw in te stellen.

   

  Printhäwa GmbH