Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Hydrauliek pompen voor het aandrijven van häwa gereedschap

  Bij het bouwen van schakelkasten wordt gebruik gemaakt van een groot aantal machines zoals hydraulische beugels en pers- of snijgereedschappen. Als deze gereedschappen deel uitmaken van de werkplaatsuitrusting, worden ze aangedreven met lucht- of electro-hydrauliek pompen voor optimale prestatie-efficiëntie. Daarom vindt u bij häwa natuurlijk ook de juiste hydrauliek pompen voor onze schakelkastbouwgereedschappen.

  Hydrauliek pompen voor het aandrijven van uw gereedschap

  Haal het beste uit uw werkplaatsuitrusting – met de juiste hydraulische pompen voor uw schakelkastbouwgereedschap. Onze hydrauliek pompen voor enkelwerkende hydraulische cilinders kunnen eenvoudig worden aangesloten op häwa gereedschap met de juiste druppelvrije snelkoppeling. Dankzij het omschakelventiel kunt u met de pompen meerdere gereedschappen aandrijven. De lucht- en electro-hydrauliek pompen worden gemakkelijk bediend met een voetpedaal.

  Aandrijving van gereedschap met een lucht-hydrauliek pomp

  Onze lucht-hydrauliek pomp wordt aangesloten op een compressor of een bestaand persluchtsysteem en via de hydraulische slang aangesloten op de aan te drijven machine. Een persluchtaansluiting van zes bar genereert een maximale werkdruk van 500 bar. Door het lage gewicht van slechts 6,8 kg is deze hydraulische aandrijving ook geschikt voor mobiel gebruik.

  Electro-hydrauliek pompen voor efficiënt werken

  Met de electro-hydrauliek pompen van häwa loopt uw gereedschap bijzonder snel en efficiënt. Tegelijkertijd is deze hydrauliek pomp, die u gewoon in het stopcontact steekt, aangenaam stil in gebruik. De slanglengte van de hydrauliek pomp is 3,5 m, de maximale werkdruk is 450 bar.

  Hydrauliek pompen: aandrijving voor uw gereedschap van häwa

  Vind nu de juiste gereedschapsaandrijving voor uw häwa werkplaatsinrichting. Twijfelt u of een electro-  of lucht-hydrauliek pomp beter bij uw wensen past, of heeft u andere vragen en suggesties? Stuur ons een bericht via ons contactformulier of neem vandaag nog contact op met uw persoonlijke häwa contactpersoon. We horen graag van u en geven u graag gedetailleerd advies over hydrauliek pompen en schakelkastbouwgereedschappen.

  Printhäwa GmbH