Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Draagarmsystemen en bedieningsbehuizingen voor functionerende HMI-interfaces

   

  Met de beproefde draagarmsystemen van häwa kunnen items zoals displays, monitoren of behuizingen zonder veel moeite horizontaal binnen een zwenkbereik worden verplaatst en zo door de gebruiker optimaal worden gepositioneerd. Door de combinatie met häwa liftsystemen kunnen de bedieningselementen ook in verticale richting ergonomisch worden versteld. De interne kabelgeleiding en traploze hoogteverstelling bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Als totaalaanbieder van schakelkasten, draagarmen en behuizingen zoeken we samen met u naar de perfecte oplossing: van eenvoudig maatwerk voor een beter gebruik van de ruimte tot een ergonomisch ontworpen interface waar design en functionaliteit elkaar perfect aanvullen.

  Mogelijke montagevarianten zijn overzichtelijk weergegeven in de montagehandleiding.

   

  HLT liftsysteem
  häwa liftsystemen met interne kabelgeleiding, traploze hoogteverstelling en draagvermogen tot 60 kg bieden bijna onbeperkte mogelijkheden

  HLT draagarmsysteem
  häwa draagarmsystemen met op elke gewenste lengte afkortbare profielbuizen met traploos verstelbare draagbegrenzing, een grote verscheidenheid aan componenten met draaibereiken tot 340° en hoge draagvermogens bieden bijna onbeperkte mogelijkheden - ook voor uw toepassing

  Bedieningsbehuizingen
  häwa bedieningsbehuizingen zijn verkrijgbaar in aluminium of een ander materiaal naar keuze. Met aan de achterzijde een deur, met met of zonder handgreepprofielen, met koelribben of gesloten, in de afmetingen geheel naar uw wensen.

  De basis voor alle klantspecifieke oplossingen van häwa zijn onze draagarmsystemen, die duizenden keer zijn beproefd en getest. Overtuigend in ontwerp en functie, stabiel en bovengemiddeld draagvermogen, biedt ons standaard draagarmsysteemprogramma met zijn hoge draagvermogen en hoge flexibiliteit talrijke toepassingsmogelijkheden.

  Hierop voortbouwend vinden wij als totaalaanbieder van schakelkasten, draagarmen en behuizingen samen met u en met de ervaring uit talrijke projecten de perfecte oplossing voor uw wensen: van eenvoudige aanpassingen voor een betere ruimtebenutting tot ergonomisch ontworpen interfaces, waarin design en functionaliteit perfect complementair zijn. Wij van häwa maken bijna alles voor u mogelijk.

  Het beste spreekt u gelijk met uw häwa adviseur over uw concrete wensen.

   

  > Telefon: +31 53 4321835
  > Hier vindt u uw persoonlijke adviseur.

  Printhäwa GmbH