Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands
 • Export pagina's
 • Modulair machineframe, häwa X-frame, biedt altijd de perfecte maatwerkoplossing voor uw specifieke wensen

  Elk modulair machineframe, häwa X-frame, is functioneel verschillend, maar zij hebben één ding gemeen: ze moeten kunnen meegroeien met uw wensen. Daarom hebben we het machineframe, häwa X-frame, ontwikkeld – een modulair systeem, die maximale flexibiliteit biedt. häwa bouwt sinds 2008 met groot succes speciale machineframes op basis van de gepatenteerde häwa X-frame componenten. Het modulair machineframe, häwa X-frame, wordt nu in bijna alle technologiegebieden gebruikt zoals Cleanrooms, lasers, robotica en medische technologie - het modulair machineframe, häwa X-frame, is altijd de juiste maatwerkoplossing.

  In de loop der jaren hebben we een ongeëvenaarde productiekennis ontwikkeld. Door de constante integratie van constructies die zich in praktische klanttoepassingen hebben bewezen, hebben we met het machineframe, häwa X-frame, een modulair machineframe kunnen ontwikkelen die uit te breiden is.. Onze constructeurs gebruiken dit modulaire systeem en ontwikkelen voor elke nieuwe behoefte de juiste maatwerkoplossing.

  Modulair machineframe, häwa X-frame, wat zijn uw voordelen

  Modulaire opbouw

  Complexe eisen vragen om intelligente oplossingen. Omdat geen enkel machineframe en geen enkele applicatie functioneel hetzelfde zijn. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze moeten individueel worden ontworpen en meegroeien met uw eisen. Wij bij häwa hebben het antwoord: het modulair machineframe, häwa X-frame, biedt u het best mogelijke comfort en maximale flexibiliteit als het om machineframes gaat. Een modulair systeem dat (bijna) geen grenzen kent. En het beste: het modulair machineframe, häwa X-frame, leeft, het machineframe wordt voortdurend geoptimaliseerd en verder ontwikkeld. Voor maatwerkoplossingen voor de meest uiteenlopende productassortimenten, maar ook voor individuele producten en klantspecifieke kenmerken.

  Modulair machineframe, häwa X-frame, is de maatwerkoplossing voor uw productie automatisering, inzetbaar in productielijnen en als stand alone.

   

  Design en ergonomie           

  De onvoorwaardelijke functionaliteit van de producten en oplossingen staat bij häwa voorop. Het doel van een nieuwe ontwikkeling is echter ook om een ​​ontwerp te vinden dat voldoet aan de hoge technische eisen van de producten vanuit het oogpunt van maximale bruikbaarheid. Design wordt zo een manier om waarden als kwaliteit, moderniteit, betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en efficiëntie te visualiseren. Zo ontstond het concept van het modulair machineframe, häwa X-frame. Kleur, materiaal en positie kunnen voor elk onderdeel worden geselecteerd. Het modulaire machineframe, häwa X-frame, kenmerkt zich door een ergonomisch design met duidelijke lijnen, individuele kleurenschema volgens de wensen van de klant en oppervlakken met poedercoating of van roestvast staal. Dit maakt elk modulair machineframe, häwa X-frame, uniek.

  Modulair machineframe, häwa X-frame, functioneel en mooi

   

  Patent

  Het modulair machineframe, häwa X-frame, is de perfecte oplossing voor machineframes die aan individuele eisen moeten voldoen. Sinds 2008 plannen, ontwerpen en monteren we machineframes. Het modulair machineframe, häwa X-frame, is gepatenteerd. Het Europese octrooi beschermt onze oplossing in termen van octrooirecht en merkenrecht op internationaal niveau. Geen enkele andere fabrikant mag de door het octrooi beschermde oplossingen daarom kopiëren. Het modulair machineframe, häwa X-frame, doet dit met geïntegreerde kabelgeleiding in de elementen, de scharnierdeksel voor snelle toegang tot deze gebieden en met geïntegreerde schakelkasten, wat uniek is op de markt. Dit patent biedt onze klanten de garantie dat hun modulair machineframe, häwa X-frame,altijd origineel is en toonaangevend is in zijn functionaliteit als in zijn kwaliteit.

   

  Tijd- en kostenvoordelen

  Tijd is geld! U hoeft geen kostbare tijd te besteden aan het ontwerpen en monteren van het machineframe, häwa X-frame. Dit doen wij voor u. Terwijl u zich bezighoudt met uw core- business, weet u dat de realisatie van uw individuele maatwerkoplossing in de beste handen is. Doordat de machineframes zijn onderverdeeld in modulaire, op elkaar afgestemde modules en kunnen worden uitgewisseld en gemonteerd, ontstaan ​​waardevolle synergieën en korte montagetijden. De integratie van schakelkasten is mogelijk op alle niveaus, kabelgoten zijn beschikbaar. Voordelen die häwa direct aan haar klanten doorgeeft in de vorm van een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

  Modulair machineframe, häwa X-frame, scheelt u tijd en daardoor geld

   

   

   

  Veiligheid

  Als het gaat om de veiligheid van een product, sluiten we bij häwa geen compromissen. En veiligheid begint bij de planning van een modulair machineframe, häwa X-frame. De compacte oplossing in het modulaire systeem vermindert de benodigde ruimte en bouwinspanning en vereenvoudigt zo de engineering en inbedrijfstelling. Het is bovengemiddeld stabiel en veerkrachtig. En kenmerkt zich door uitgebreide mogelijkheden: elk gewenst beveiligingssysteem is geïntegreerd om de toegangsgebieden te beveiligen. Effectieve laserbescherming, aardingsbouten op alle standaard componenten, lichtdichte machineframe als bescherming tegen schadelijk UV-licht, geleidende oppervlakken - een modulair machineframe, häwa X-frame, voldoet aan alle eisen.

  Modulair machineframe, häwa X-frame, veiligheid boven alles

   

  Abonneer hier op de nieuwsbrief en ontdek andere oplossingen van het modulair machineframe, häwa X-frame.

  Onze toepassingen

  Laserbescherming

  Draaibare schakelkast

  Lichtdichte machineframes

  Het beste spreekt u gelijk met uw häwa adviseur over uw concrete wensen.

   

  > Telefoon: +31 53 4321835

  Printhäwa GmbH