Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Perfect op u afgestemd: speciaalbehuizingen van häwa

  Speciale wensen vragen meer dan standaard – ze vragen oplossingen op maat. Daarbij concentreren wij ons volledig op uw individuele eisen. Afhankelijk van uw eisen – of het gaat om een individueel gebouwde kast met optioneel systeemtoebehoor of om een compleet klantgespecificeerde oplossing: Wij maken het voor u!

  Spoorwegtoepassingen
  Meer informatie kunt u op onze Duitse website vinden!

  Aardbevingsbestending
  Bewijs van de stabiliteit van de behuizingen / kasten door computersimulatie via FEM (Finite-Elemente-Methode).
  Op simulatie gebaseerde optimalisatie van het ontwerp van de behuizingen.

  Vrijwel geen enkele häwa klant bestelt een schakelkast zoals geïllustreerd uit onze
  catalogus – echter een 100% op maat gemaakte oplossing is niet altijd nodig. Vaak volstaat een individueel opgebouwde kast met optioneel systeemtoebehoor en speciale aanpassingen, enige uitsparingen of extra bevestigingsgaten.


  Wanneer uw eisen veel verder gaan dan dit, maken wij dit graag voor u en fabriceren wij op maat: zo ontstaat uw individuele oplossing, die perfect afgestemd is op uw toepassing. Of het nu brand- en aardbevingsbestendig of cleanroom-voorschriften: wij geven uw ideeën vorm – vanaf de eerste schets tot aan de te vervaardigen behuizing. Neem contact met ons op!

  Maatwerk: häwa Speciaalbehuizingen

  • Kenmerkende verschijning
  • Klaar voor gebruik
  • 100% individueel
  • Geïntegreerde oplossing met airconditioning
  • Ontwikkeling op maat met de knowhow van serieproducten in alle sectoren, b.v. machinebouw, verkeerstechniek, infrastructuur, installatiebouw, levensmiddelen- en famaceutische industrie, marine, energieverzorging, olie & gas, Aardbevingsbestending
  Printhäwa GmbH