Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Zo individueel als uw wensen: perfecte oplossingen voor schakelkasten- en kastsystemen van häwa.

  Wij zijn uw partner voor doordachte kast- en behuizingsoplossingen. Met decennia lange ervaring als grootseriefabrikant achter ons, brengen we ook uw wensen perfect in vorm. De basis daarvoor is altijd ons uitgebreide standaardassortiment.

  Op basis hiervan zoeken we met u naar kleinere of grotere aanpassingen, die nodig zijn om uit een standaardproduct de perfecte oplossing voor uw toepassing te maken. Uw eigen häwa-standaard, om zo te zeggen. En aangezien ons hele productieproces op deze aanpak is ontworpen, werkt het bij ons bijzonder economisch en in principe al vanaf 1 stuks.

  Onze vaste overtuiging: de beste oplossingen ontstaan niet aan de lopende band, maar in een gesprek met u. Bent u klaar?

  Ontdek meer over onze produkten

  häwa kastsystemen Uw individuele wensen staan bij ons centraal, om zo de best mogelijke oplossing voor uw toepassingen te vinden.

  häwa behuizingen          häwa draagarmsystemen
  Op basis van een vraag bouwen wij de optimale speciaalbehuizing specifiek voor uw eis: waar moet uw behuizing aan voldoen?

  häwa toebehoor

  Montage- en toebehoor voor uw häwa-producten.

  häwa componenten Verwarmen, ventileren, koelen – de thermocomponenten van häwa zorgen veilig en betrouwbaar voor een stabiel klimaat. Ook in uw kast of behuizing.

  häwa kabelkanalen Veilig beheer en bescherming van uw elektrische bedrading – voor flexibele toepassingen? Dit is hoe we het doen!

  X-frame machineframe Vertrouw op modulaire flexibiliteit voor uw machineframe, zodat uw systeem snel en eenvoudig kan meegroeien met uw vraag.

   

  häwa speciaalkasten Speciale wensen zijn onze specialiteit – of individueel gebouwd of een volledig op maat gemaakte oplossing. Wij bouwen het voor u!

  häwa ponsgereedschap Met professionele kwaliteit gereedschap, automatisering en werkplaatsuitrusting gaat bij u de prestatie omhoog.

  Printhäwa GmbH