Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  häwa – met zekerheid de beste oplossing

  Wij zijn uw betrouwbare partner voor
  een goed doordacht kast- en behuizingssystemen. Vooral wanneer individuele en flexibele oplossingen zijn vereist..

  Of gemaakt van plaatstaal, roestvaststaal, staalaluminium : Met de ervaring van een grootseriefabrikant bouwen wij kastystemen en behuizingen voor u, die perfect bij uw wensen en bij uw budget passen. En u altijd toegevoegde waarde bieden.

  Onze klanten uit alle sectoren – bijv. uit de machine- en installatiebouw of uit de electro- en electronicabranche – waarderen, naast de constante hoge häwa productkwaliteit met name onze uitgebreide service: vanaf het eerste concept via het ontwerp en de fabricage tot aan de logistiek en een snelle levering en onderhoudsservice – bij häwa ontvangt u alles uit één hand. Meer dan 400 gemotiveerde häwa-medewerkers staan klaar om uw wensen in de best mogelijke vorm te gieten. Wat kunnen wij voor u doen?

  Dit is hoe wij unieke oplossingen voor u ontwikkelen:

  Klantgericht

  We luisteren, denken, adviseren en ondersteunen u, in het kort: Als uw partner werken wij nauw met u samen – zo creëren we oplossingen, die exact op uw individuele wensen zijn afgestemd.

  Persoonlijk

  Bij häwa leggen we de nadruk op direct contact – uw persoonlijke häwa adviseur is altijd beschikbaar voor u, brengt uw ideeën tot leven en begeleidt u met grote toewijding naar uw optimale oplossing.

  Betrouwbaar

  Vertrouw in een betrouwbare partner, op wie u kunt vertrouwen – met name wanneer het om de veiligheid van de onderdelen gaat waarvan de functionaliteit van essentieel belang is. Bij häwa geldt: aan onze beloften houden wij ons. Zo eenvoudig is dat.

  Hoogwaardig

  Bij häwa stellen we de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze producten, wat de certificering volgens DIN EN ISO 9001:2015 laat zien. Dat geldt overigens ook voor ons advies en service. We zullen niet op onze lauweren rusten – maar voortdurend verbeteren voor u.

  Vooruitdenkend

  Wij verrassen u met individuele ideeën en geraffineerde oplossingen, die uw verwachtingen altijd weer vervullen of deze zelfs overtreffen – zowel vandaag als morgen. Wij hebben bij ons slechts één doel: de bestmogelijke oplossing voor uw uitdaging.

  De häwa-beeldfilm

  Printhäwa GmbH