Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Deursystemen

  Een van de belangrijkste componenten van het modulaire machineframe, häwa X-frame, is het deursysteem. Via dit systeem moet een snelle en vrije toegang tot de installatie gegarandeerd zijn.
  Voor het modulaire machineframe, häwa X-frame, hebben we bij häwa de keuze uit gestandaardiseerde deursystemen, zoals normale scharnierende deuren, schuifdeuren, liftdeuren, vouwdeuren, pneumatische en elektrische deursystemen.
  Ook voor het beveiligen van de deuren heeft de klant een vrije keuze.

  häwa gebruikt alle op de markt beschikbare versies en past de deursystemen hierop aan. Handgrepen, scharnieren, ringen en aanslagen zijn ontworpen volgens de wensen van de klant en de omgeving van het modulaire machineframe, häwa X-frame.
  De door häwa ontwikkelde liftdeursystemen zijn bijzonder eenvoudig en effectief. Een geïntegreerde mechanische voeding maakt het mogelijk om een ​​kosteneffectief en ruimtebesparend systeem te ontwikkelen. Storende en ruimteverslindende contragewichten behoren tot het verleden. De benodigde geleiders zijn intelligent en ruimtebesparend in de verticale hoekprofielen geplaatst. De externe buitenliggende klepdeurtjes op de verticale steunen bieden snelle toegang tot de geleiders.

  Oplossingen voor deursysteemtoepassingen

  Liftdeursystemen

  Het modulaire machineframe, häwa X-frame, biedt klanten gestandaardiseerde liftdeursystemen van plaatstaal en aluminium profielen, die individueel zijn ontworpen voor de betreffende toepassing. Wij bieden de volgende liftdeursystemen inclusief de nodige veiligheidstechniek.

  • Mechanische hefdeursystemen met contragewichten die we voor of tussen de verticale hoeksteunen kunnen monteren.
  • Mechanische hefdeursystemen met veerbalans die geen contragewichten meer nodig hebben. Veerbalans en geleiders zijn in het modulaire machineframe, häwa X-frame, ondergebracht om ruimte te besparen. Hierdoor hebben deze deuren een breder toegangsgebied. Dankzij een geoptimaliseerd geleidingssysteem kunnen we deuren met grotere verplaatsing aanbieden.
  • Pneumatische liftdeuren worden toegepast na overleg met de klant. Er is ook de mogelijkheid om bestaande klantsystemen te integreren.
  • Meestal kopen we elektrische liftdeuren, roldeuren en andere systemen in.

  Scharnierdeuren

  Wij bieden klassieke scharnierdeuren aan in alle bekende uitvoeringen. De afmetingen zijn vrij te kiezen.
  Grotere deuren worden geleverd met verstevigingsframes voor stabilisatie, die ervoor zorgen dat de toegangszones goed worden afgesloten. We kunnen elk beveiligingssysteem op de gestandaardiseerde deuren integreren. Magneetschakelaars, vergrendelingsschakelaars, contactloze schakelaars en andere systemen zijn afzonderlijk in de deuren gemonteerd. 
  Als zichtvensters gebruiken wij in de regel polycarbonaat, gehard veiligheidsglas en gelaagd veiligheidsglas VSG. Gekleurde schijven en andere ontwerpen zijn ook mogelijk.

   

  Printhäwa GmbH