Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Laserbescherming

  De behuizing van een laser moet aan twee essentiële basisvoorwaarden voldoen: In alle voorzienbare gevallen mag er geen gevaarlijke laserstraling ontsnappen. Aan de andere kant moeten gevoelige processen in de productie optimaal worden beschermd tegen alle invloeden van buitenaf.
  Bij häwa bouwen we met het modulair machineframe, häwa X-frame, laserbeschermingscellen die zijn geoptimaliseerd voor uw toepassing. Met het modulair machineframe, häwa X-frame, is een laserbeschermingsstandaard ontwikkeld die tot laserbeschermingsklasse 4 wordt gebruikt. Ongeacht het type laser, worden de vooraf ontworpen lasercomponenten gecombineerd om een ​​effectief beschermingssysteem te vormen.
  Overlappende deursystemen, laserbeschermingskozijnen, labyrinten en nog veel meer zijn in het modulair machineframe, häwa X-frame, opgenomen. Laserbeschermingszichtvensters worden individueel op het betreffende systeem afgestemd.
  En: Voor lasers met hogere vermogens zijn beschermingscellen met actieve laserbescherming, zoals LaserSpy, beschikbaar.

  Oplossingen voor laserbeschermingstoepassingen

  Klein laserbeschermingssysteem met rotary indexer

  Om slechts korte niet-productieve tijden in de productie te hebben, is een rotary indexer ook in onze systemen geïnstalleerd. Deursystemen en insteekplaatsen voor de bewerkingsonderdelen zijn ontworpen voor een effectieve bediening.
  Het gepatenteerde modulair machineframe, häwa X-frame, is voorbereid om onderhoudsunits, ventieleilanden, 19 ”rekken, bedieningspanelen, LEDs en signaallampen te kunnen plaatsen. Kabels uit de geïntegreerde schakelkasten worden via de geïntegreerde kabelgeleiding van het modulair machineframe, häwa X-frame, direct in de afzonderlijke procesruimten gelegd.

   

  Printhäwa GmbH