Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Transformatorkast voor electrische laadstations

  Feiten

  • Polyester gepoedercoate plaatstalen kast met roestvast stalen sokkel, geschikt voor buitenopstelling

  • Geïsoleerd tegen temparatuur en geluid

  • Verbeterde EMC-afscherming

  • Standaard UL Type 12, wordt door de klant geaccepteerd op type 3R

  • Wordt in grote aantallen geproduceerd en geleverd

  De uitdaging

  De prognose voor de behoefte aan laadpalen voor elektrische voertuigen neemt toe omdat ook de groei van elektrische voertuigen snel toeneemt. Het kopen van elektrische voertuigen wordt meer gepromoot door de staat, waardoor ook de noodzaak toeneemt om infrastructuren voor elektrische laadpalen te bouwen. Dit zal de komende jaren een bijzondere uitdaging vormen, aangezien de technologie voor het "tanken" van voertuigen verschilt van het klassieke tankproces.

  Om de gelijkstroom op te wekken die nodig is om de elektrische voertuigen op te laden, zijn transformatorkasten nodig die de wisselstroom van het energienetwerk kunnen omzetten en bruikbaar maken voor elektrische voertuigen. häwa kreeg de opdracht om voor een grote klant in de VS een oplossing voor transformatorkasten te ontwikkelen.

  De klant had behoefte aan een complexe, op maat gemaakte combikast met deurvleugels, die, voor buitenopstelling, in grote aantallen werd geproduceerd. De modulaire kastcombinatie van häwa was bedoeld als transformatorkast voor elektrische laadstations.

  De häwa oplossing

  Voor de buitenopstelling is voor de aanbouwkastcombinatie gekozen voor plaatstaal. Om de plaatstalen kasten te beschermen tegen externe invloeden van buitenaf, is de plaatstalen kast gepoedercoat met een RAL 9010 polyester poederlak. Bovendien werd een sokkel van roestvast staal, gepoedercoat in RAL 9005, bevestigd. Een overhangend regendak dient als bijzonderheid en voor een betere bescherming tegen regen. Daarnaast heeft het model extra transportrails die na de installatie verwijderd kunnen worden.

  De kastencombinatie met deurvleugels is voorzien van verbeterde EMC-afscherming door middel van koperen bouten en is door middel van interne isolatie beschermd tegen temperatuur en geluid. häwa rust het interieur van de stalen kasten af ​​fabriek uit met klantspecifieke inbouwcomponenten - inclusief filterventilatoren en regenkappen.

  Printhäwa GmbH