Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  De fijnste bakkerijproducten dankzij systeemoplossingen van häwa

  Feiten

  • Perfekte afwerking van gebak

  • Modulair ontwerp

  • Alle componenten van roestvast staal

  • Eenvoudige en snelle productwisseling

  • Verwisselbare spuit-/coatingstations en warmtetunnels

  • Beschermingsgraad IP65

  De uitdaging

  Frisch Spritzmatic GmbH, gevestigd in Öllingen, is een toonaangevende fabrikant van machines en systemen voor het afwerken van gebak. Dankzij de eigen roots in het bakkerijvak levert het bedrijf innovatieve en hoogwaardige systemen voor machinale productie in het premiumsegment. Frisch continue transportbandsystemen vormen de topklasse in professionele afwerkingstechnologie. De ambachtelijke stappen van abricoteren en glazuren worden perfect gereproduceerd. Een warmtetunnel maakt het afwerken van gebak in slechts één handeling mogelijk. Om hun systemen met de best mogelijke kwaliteit te kunnen produceren, was het bedrijf op zoek naar een leverancier die de vereiste individuele en op maat gemaakte systemen kon produceren. En hier kwam häwa om de hoek kijken.

  De häwa-oplossing

  Een belangrijke belofte van Frisch Spritzmatic is de constante kwaliteit in het premiumsegment. Het topmodel, het Combino-transportbandsysteem, zorgt voor het beste resultaat door een perfecte afwerking van het gebak. Het Combino gaat ook moeiteloos ambitieuze uitdagingen aan, zoals het bedekken van Deens gebak of Berliner Bollen. Het modulaire ontwerp van het Combino-transportbandsysteem is vooral belangrijk voor bakkerijen. En dit is precies waar de kerncompetentie van häwa ligt. Na aanvankelijk alleen de voor de systemen benodigde behuizingen werden geleverd, is de samenwerking in de loop der jaren uitgebreid. Vandaag de dag levert häwa complete frames en dus alle componenten van roestvast staal. Naast het uitstekende advies van de häwa-buitendienst, was de fysieke nabijheid van de leverancier en het vermogen om aan de wens van de klant te voldoen doorslaggevend voor de langdurige samenwerking voor Frisch.

  Naast een modulaire, investeringsvriendelijke opbouw biedt het Combino-transportbandsysteem 2100 "made by häwa" ook de mogelijkheid van eenvoudige, snelle productwisselingen. Het beschikt verwisselbare spuit-/coatingstations en warmtetunnels voor de beste resultaten. Het product heeft beschermingsklasse IP65 en is dus volledig beschermd tegen onbedoeld aanraken. Stof kan niet binnendringen en het is beschermd tegen waterstralen uit alle richtingen. De systemen zijn ontworpen volgens het principe van hygiënisch ontwerp. Zo is de voedselveiligheid gegarandeerd en wordt aan de hoogste hygiënenormen voldaan. Tegelijkertijd wordt de energie-efficiëntie verhoogd en worden reinigingsprocessen vereenvoudigd. Bovendien worden stilstandtijden verminderd. Bijzonder praktisch voor Frisch Spritzmatic: afmetingen van de behuizing worden aangepast aan de wensen van de klant, gaten en uitsparingen voor displays en schakelaars zijn al geïntegreerd. Zo levert häwa op maat gemaakte systemen van een constant hoge kwaliteit.

  Printhäwa GmbH