Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands
 • Export pagina's
 • 10. september 2021

  Stabiel, veilig en eenvoudig te bedienen: häwa deurplateau verplaatsbaar voor ponsbeugel

  Wain, 7 september 2021. Snel en flexibel ponsen met exacte positionering van het werkstuk? häwa maakt het mogelijk! Met het nieuwe verplaatsbare deurplateau voor ponsbeugels maakt de specialist Wain een efficiente en praktische handeling bij plaatbewerking mogelijk.

  Topprestaties voor de gebruiker door eersteklas kwaliteit en doordachte details – dat kenmerkt alle gereedschappen van häwa. Optimale werkprocessen in de werkplaats zijn een basisvoorwaarde voor efficiënt werken. Dat geldt vooral bij het gebruik van ponsmachines.

  Het verplaatsbare deurplateau voor ponsbeugels is ontwikkeld voor eenmansbediening en zet de norm op het gebied van eenvoudige en logische opbouw en het ponsen van ronde, vierkante, rechthoekige of speciale vormen in schakelkastdeuren. De universeel ontworpen bevestigingseenheid kan aan de ponsbeugel of op/aan het werkblad worden bevestigd. Tot 35 mm gezet plaatwerk kan met de rand naar boven of met de rand naar beneden worden geplaatst. Twee in hoogte verstelbare, verrijdbare draagarmen voor het ondersteunen van grote en zware werkstukken zorgen voor optimale mobiliteit. Als het werkstuk is gepositioneerd, bewegen de steunen op een praktische manier mee.

  Met een eigen gewicht van 20 kilogram is een werkstukgewicht tot 45 kilogram mogelijk. Werkstukken tot een grootte van 800 bij 2.000 millimeter kunnen worden bewerkt. De werkhoogte is traploos verstelbaar van 1.000 tot 1.200 millimeter. Twee klapbare zwenkarmen zorgen voor maximaal gebruiksgemak. Een bijzonder highlight: alle gangbare ponsbeugels kunnen worden bevestigd en gebruikt.

  Productmanager Martin Dreyer: “Het basisidee achter de ontwikkeling van het product is de pretentie van häwa om een totaalleverancier te zijn. Nadat we door de klant om een oplossing waren gevraagd, hebben we besloten om dit gat in de markt te vullen. Eerdere modellen waren aanzienlijk duurder en namen, ook als ze niet in gebruik waren, veel ruimte in beslag – dit hebben we nu geoptimaliseerd. En in vergelijking met goedkopere producten op de markt biedt onze oplossing het grote voordeel stabiel te zijn en ook grotere werkstukken kan dragen”.

  Meer op internet op: www.haewa.nl/deurplateau-verplaatsbaar

  terug naar de lijst

  Printhäwa GmbH