Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  25. september 2023

  Sensor Operated LED-verlichting zorgt voor optimale verlichting in schakelkasten

  Wain, 25. September 2023. Optimale verlichting is belangrijk om een geschikte werkomgeving te creëren in de schakelkast. Verlichting moet betrouwbaar functioneren, vooral bij storingen of uitval van het technische system is de monteur ter plaatse ervan afhankelijk. Met de nieuwe Sensor Operated LED-verlichting SOL 704 biedt häwa nu de optimale oplossing.

  De Sensor Operated LED-verlichting SOL 704 is geschikt voor de perfecte verlichting van schakelkasten en past op häwa staande kasten en producten van derden met 25 millimeter rastergaten vanaf een breedte van 600 millimeter. De vooraf ingestelde naderingssensor is direct na het installeren van de verlichting bedrijfsklaar en schakelt deze bij het openen en sluiten van de deur direct in en met een vertraging van vijf seconden weer uit. Met behulp van het potentiaalvrije contact van de opener en sluiter is het mogelijk om andere apparaten of componenten zoals koelapparaten, ventilatoren en signaalzuilen op de Sensor Operated LED-verlichting aan te sluiten. Dit maakt het opstellen van de schakelkast merkbaar eenvoudiger. De aan/uit-functie wordt geregeld via de sensor van de verlichting. Zodra deze is aangesloten, sluit hij ook de toepassingen bij het openen en sluiten van de deur.

  Er kunnen maximaal tien lampen achter elkaar worden bekabeld. Dit maakt het product bijzonder gebruiksvriendelijk, omdat grote productieruimtes homogeen en gelijkmatig worden verlicht. Het gebruik wordt veel eenvoudiger gemaakt, vooral bij aanbouwkasten. De armatuur met beschermingsklasse IP 20 is verkrijgbaar in twee spanningen: 24 VDC of 120  – 230 VAC; de AC-versies zijn optioneel uitgerust met een stekker. Het stroomverbruik ligt tussen de 12 en 16 watt. Dankzij het gebruik van LED-technologie hebben de lampen een zeer lange levensduur. De bevestiging gebeurt door middel van schroeven of is magnetisch. Modellen met magnetische bevestiging zijn ook geschikt voor häwa wandbehuizing serie 33.

  Meer op internet: https://www.haewa.nl/sensor-operated-led-verlichting-sol-704

  terug naar de lijst

  Printhäwa GmbH