Vul hier uw zoekterm in
 • Adviseur vinden
  Nederlands

  Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een junior verkoopadviseur buitendienst.

  Wie zijn wij?

  häwa Nederland B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van het Duitse häwa GmbH in Wain. häwa GmbH is door fusie op 1 januari 1965 opgericht.

  häwa is fabrikant van schakelkasten en behuizingen gemaakt van plaatstaal of roestvaststaal. Naast het vaste assortiment schakelkasten en behuizingen worden er door häwa schakelkasten en behuizingen op maat en wens van de relatie gemaakt. Tevens is häwa leverancier van ponsgereedschap. Dit vindt allemaal plaats bij häwa GmbH in Wain waar meer dan 400 gemotiveerde werknemers werkzaam zijn.

  häwa Nederland B.V. verzorgt de verkoop en service voor Nederland en België vanuit Enschede. In Enschede is een klein maar zeer gedreven verkoopteam werkzaam.

  Wat ga je doen?

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van onze bestaande relaties. Daarnaast houd je je bezig met het binnenhalen van nieuwe relaties en het vergroten van de afzetmarkt in jouw werkgebied. Je geeft maatwerk adviezen/oplossingen aan met name elektrotechnische installatiebedrijven en machinefabrieken. De verkooptrajecten zijn vaak langdurige trajecten waarbij je meerdere malen contact met de relatie zal hebben. Het opstellen en bespreken van offertes behoren ook tot je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je één dag in de week op kantoor in Enschede aanwezig voor de administratieve afhandeling en het inplannen van nieuwe afspraken. In de beginperiode zal je vaker in Enschede aanwezig zijn.

  Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende fulltime baan;
  • Een informele en prettige werksfeer in een goede organisatie;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Beschikking over een auto;
  • Een prima salaris, een bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Wie ben jij?

  Ben je een enthousiast, gemotiveerd en leergierig persoon die zichzelf graag wil blijven ontwikkelen en ben je woonachtig in het westen of zuiden van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Verder beschik je, naast technische kennis binnen de elektrotechniek, over:

  • Servicegerichte en commerciële instelling;
  • Technische opleiding op MBO niveau 4;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van de Duitse taal.

  Ook als je nu als elektromonteur werkzaam bent en je graag de commerciële kant op wilt, dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

  Meer informatie?

  Wil je meer informatie over ons bedrijf? Kijk dan op: www.haewa.nl . Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Sabina Porta via telefoonnummer 053-4321835.

  Solliciteren op de vacature?

  Ben jij de junior verkoopadviseur buitendienst die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar ons e-mailadres: infonoSpamPlease@haewa.nl

   

  Onze bedrijfsgegevens zijn:

  häwa Nederland B.V.

  De Plooy 6

  7548 CV Enschede

  Printhäwa GmbH