Modulair machineframe, häwa X-frame: de voordelen

Met het modulair machineframe, häwa X-frame, heeft häwa een gepatenteerd systeem op de markt gebracht waarin bijna alle wensen van klanten in alle industrieën kunnen worden geïmplementeerd. Dat betekent: geen enkel machineframe die onze fabriek verlaat, is hetzelfde.

  • Machineframe in topdesign
  • Modulaire opbouw, extreem robuust frame, uitbreidbare opbouw
  • Kabels en toevoerleidingen zijn onzichtbaar in het machineframe geïntegreerd
  • Advies, ontwerp, constructie en productie uit één hand

 

Documentatie aanvragen
Documentatie aanvragen

In onze documentatie hebben we meer informatie, gegevens en technische details samengevat. Dit geeft u een eerste indruk – wij ontwerpen samen met u, uw modulair machineframe, häwa X-frame.

Documentatie downloaden
Video over X-frame
Video over X-frame

U kunt de functionaliteit en de modulaire opbouw van het machineframe, häwa X-frame, zien in onze video.

Video starten
Actueel
Actueel

Of het nu gaat om schakelkasten, behuizingen, airconditioning of machineframe, häwa X-frame – al het nieuws vindt u in de rubriek "Laatste nieuws" op onze website.

Blijf op de hoogte.

Naar het laatste nieuws

FAQ

De belangrijkste vragen en antwoorden over het modulair machineframe, häwa X-frame

Hoe groot is de stabiliteit? Het machineframe is ook ontworpen voor een breed scala aan zeer dynamische robottoepassingen. Op verzoek (optioneel) kunnen wij voor u berekeningen (FEM-berekening) laten uitvoeren.
Is het mogelijk om een CE-certificaat te krijgen? Nee, want wij produceren alleen de frames voor uw machines, niet de machine zelf. Wij fungeren als een "verlengde werkbank".
Kan ik alle plaatsen bereiken met de kabels? Ja, want het gehele machineframe functioneert als kabelgoot.
Kan ik een bestaande lastoepassing integreren in de nieuwe cel? Daar kan rekening mee worden gehouden. Desgewenst ontwerpen en vervaardigen wij voor u geïntegreerde lasframes.
Welk trillingsniveau kan het modulair machinefame, häwa X-frame, weerstaan? Dit verschilt van frame tot frame en wordt aan de wensen van de klant aangepast. Indien nodig (optioneel) kunnen onze ontwerpexperts berekeningen (FEM-berekening) leveren van het trillingsgedrag van uw machineframe.
Kan ik mijn eigen logo toevoegen? Ja. Wij laseren uw logo in het machinebehuizing. Op verzoek kunnen we een gecoate metalen plaat plaatsen - ook meerkleurig.
Kan een machine afscherming worden gepersonaliseerd? Ja. Elk machineframe is ontworpen volgens de wensen van de klant en er is rekening gehouden met: ruimte, installatieruimte, ingebouwde componenten, stabiliteit.
Hoe komt de samenstelling van het modulair machineframe tot stand? Wij hebben vooraf wat eerste informatie van u nodig: wat gebeurt er in de cel (lasertoepassing, robotapplicatie, automatische montagemachine, enkele cel voor handmatige montage / testsystemen, enz.)? Welke lasten en gewichten worden erin verplaatst? Ook de installatielocatie (cleanroom, ESD, etc.), de toegangsmogelijkheden (liftdeur, vouwdeur, etc.) en de installatievereisten voor elektronica en pneumatiek (schakelkast, onderhoudseenheid) zijn voor ons belangrijk. Een volumemodel en een richtprijs worden vervolgens gemaakt om de technische details te verduidelijken. Onze häwa-adviseur helpt u bij al uw vragen.
Kleur en afmetingen - welke opties heb ik? Vrijwel alle RAL-kleuren zijn mogelijk - ook ESD-compatibele oppervlakken. Zelfs met de afmetingen zijn er bijna geen grenzen. We proberen aan al uw wensen te voldoen.
Welk materiaal wordt er gebruikt? We gebruiken plaatstaal of RVS - afhankelijk van de toepassing, bijvoorbeeld in hygiënische ruimtes. Overige materialen: Makrolon, gehard veiligheidsglas (ESG) voor de kijkruiten en geleidende verf (ESD).
Is het mogelijk om bedieningspanelen te integreren? Uiteraard kunnen we ook bedieningspanelen integreren. Deze kunnen desgewenst worden voorzien van zwenk- en veerarmen.
Zijn de UL-goedkeuringen beschikbaar? Ja, voor bepaalde schakelkasten. U bent van harte welkom om contact op te nemen met onze adviseur. Ja, contact opnemen met de häwa-adviseur.
Wordt het machineframe van häwa volledig gemonteerd geleverd of moet ik zelf iets bijdragen? Het machineframe wordt volledig gemonteerd geleverd. We bekabelen de schakelkast niet, de elektrische en pneumatische componenten worden op afspraak geïnstalleerd.
Is het modulair machineframe ook verkrijgbaar met een werkblad? Ja, dit kan individueel en volgens de wensen van de klant in: staal, aluminium, gecoat met verschillende oppervlakken en kwaliteiten, afhankelijk van uw wensen.
Kan het modulair machineframe, häwa X-frame, op een later tijdstip worden uitgebreid? In de meeste gevallen wel, maar bij het ontwerpen van het project moet u ervoor zorgen dat een eventuele latere uitbreiding mogelijk is.
Hoe kunnen elektrische componenten in de testcel worden ondergebracht? Elektrische componenten en onderdelen zijn ondergebracht in het machineframe, häwa X-frame; Schakelkasten kunnen afzonderlijk worden geïntegreerd. Op verzoek kunnen wij uw mobiele testcel ook voorzien van zwenkwielen.
Hoe zit het met de hand werkplek, kan daar ook een schakelkast in geïntegreerd worden? Schakelkasten en behuizingen kunnen in al onze rekken en behuizingen worden geïntegreerd. Neem contact met ons op voor voorbeelden!

over het modulair machineframe, häwa X-frame

  • häwa X-frame zet maatstaven
  • het individuele ontwerp maakt het verschil
  • goed doordacht
Uw contactpersoon voor
het modulair machineframe, häwa X-frame


+31 53 4321835
info@haewa.nl
www.haewa.nl


Uw directe contact met uw
häwa-adviseur