Vul hier uw zoekterm in
  • Adviseur vinden
    Nederlands

    11. augustus 2020

    Modulair machineframe, häwa X-frame, on Tour

    Het modulair machineframe van häwa In februari was de heer Müller, algemeen directeur van häwa GmbH in Wain, optimistisch over het nieuwe jaar. Toen kwam Corona en veranderde alles, maar häwa, fabrikant van o.a. schakelkasten en behuizingen, is optimistisch over de toekomst. Met het modulair machineframe, häwa X-frame, wil häwa zijn knowhow op alle niveaus tonen.

    Wain - 11.8.2020 - häwa toont haar innovaties normaal gesproken op grote beurzen. Omdat dit in het Corona-jaar nog maar gedeeltelijk mogelijk is, reageert de fabrikant van schakelkasten, behuizingen en machineframes met een creatief concept en presenteert zijn modulair machineframe, häwa X-frame, in een roadshow direct aan de klant. "Het idee lag voor de hand. We rijden al jaren met onze omgebouwde vrachtwagen naar potentiële klanten en presenteren zo ons gereedschapsassortiment. Het voertuig wordt gebruikt voor presentaties bij de klant - dus waarom niet ook met de andere producten van häwa?", zegt heer Müller en ziet twee voordelen van het idee:" We kunnen direct naar onze klanten en krijgen dan - veel beter dan op een beurs - de mogelijkheid om onze ontwikkelingen te laten zien, uit te leggen en nieuwe projecten direct te bespreken. ”Dit komt vooral het traditionele häwa-principe ten goede, individuele oplossingen in samenwerking met de klanten ontwikkelen. Het bedrijf uit Wain staat in de markt bekend als fabrikant van schakelkasten en behuizingen, machinebehuizingen en machineframes. Tevens bekend van het ontwerpen, produceren en leveren van elke product volgens de specificaties van de eindgebruiker.
    De showtruck rijdt van september tot begin december door Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en presenteert het modulair machineframe, häwa X-frame, met zijn veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Denk hierbij aan laserbescherming, robotica, deursystemen, toepassingen in de hygiënesector en draaibare schakelkasten en lichtdichte machineframes.
    Op het gebied van speciale machinebouw is het modulair machineframe, häwa X-frame, een synoniem geworden voor functionaliteit, flexibiliteit, praktische relevantie en doordacht design. Het door häwa ontworpen systeem is zo ontwikkeld dat alle bevestigingen en kabels in het frame van het modulair machineframe, häwa X-frame, kunnen worden ondergebracht. “Daar zijn we erg trots op”, zegt algemeen directeur heer Müller, “omdat we het onderwerp van het modulair machineframe, häwa X-frame, consequent vooruitgedacht is en is aangepast aan de eisen van de toekomst. ”Dit principe direct aan de bedrijfsdeur van de klant te kunnen uitleggen is niet alleen een groot plezier, maar biedt ook de mogelijkheid om het modulair machineframe, häwa X-frame, direct verder te ontwikkelen.
    Heer Müller: "Bij elk contact met de professionals uit de praktijk krijgen we nieuwe suggesties, ideeën en tips om het modulair machineframe, häwa X-frame, nog beter te maken."
    De häwa roadshow start op 14 september. Afspraken kunnen worden gemaakt op www.haewa.de/roadshow-x-frame.

    terug naar de lijst

    Printhäwa GmbH