Vul hier uw zoekterm in
  • Adviseur vinden
    Nederlands

    04. augustus 2020

    Krachtige hydraulische handpomp op accu

    De häwa Powerlec Vario hydraulische handpomp op accu stelt nieuwe normen: het apparaat maakt ponsen tot 80 millimeter mogelijk, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

    Wain - 11.08.2020 - Het uitgebreide gereedschapsassortiment van häwa heeft ook een hydraulische handpomp op accu. De häwa Powerlec Vario heeft een opname trekas van 19 mm en kan onder belasting 360 graden om zijn as worden gedraaid. Hierdoor is ponsen ook mogelijk op plaatsen waar tot nu toe vaak omslachtige demontage nodig was, bijvoorbeeld een schakelkast.
    De Li-ion accu is krachtig genoeg om gemakkelijk plaatstaal (tot 2,5 mm), roestvast staal (tot 2 mm) en aluminium (tot 4 mm) te ponsen. De accu heeft een capaciteit van 18V / 3 Ah en is binnen 22 minuten weer opgeladen. De häwa Powerlec Vario is voorzien van een automatische stop na het ponsen. Naast ronde gaten tot 80 mm zijn met de häwa Powerlec Vario ook vierkante gaten tot 68 mm en rechthoekige gaten tot 96 mm diagonaal mogelijk te ponsen. Het apparaat weegt slechts 2,3 kilogram en is eenvoudig door één persoon te bedienen. Het voordeel van de häwa Powerlec Vario is dat deze volledig vrij kan worden bewogen en gemakkelijk kan worden toegepast. häwa heeft een video-tutorial gemaakt over de functionaliteit en bediening:

    www.youtube.com/watch

    terug naar de lijst

    Printhäwa GmbH