Vul hier uw zoekterm in
  • Adviseur vinden
    Nederlands

    16. april 2021

    "Als de klanten niet naar ons kunnen komen, komen wij gewoon naar de klanten"

    Wain, 12 april 2021. Na de zeer succesvolle première vorig jaar gaat de häwa showtruck in 2021 weer de weg op. In Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland presenteert de specialist voor machinebehuizingen, schakelkasten en behuizingssystemen zijn brancheoverschrijdende oplossingen in een persoonlijk gesprek. häwa GmbH - directeur Arno Müller: "Als de klanten niet naar ons kunnen komen, komen wij gewoon naar de klanten".

    häwa heeft altijd vertrouwd op sterke klantcommunicatie. Maar ook dit jaar zijn er geen beurzen - er is dus geen centrale gelegenheid om geïnteresseerden te ontmoeten en de nieuwste innovaties aan hen te presenteren. häwa heeft al in 2020 een concept uitgewerkt om het contact met klanten te onderhouden en het beursgevoel op kleine schaal te realiseren: de häwa roadshow. Een idee dat zich heeft bewezen en dat daarom in 2021 een vervolg krijgt.

    häwa komt op de gewenste datum naar de gewenste locatie.

    Het concept van de roadshow is even opmerkelijk als eenvoudig: Klanten kunnen zich op een aparte pagina op internet aanmelden - daar kunnen zowel de gewenste datum als de gewenste locatie van de presentatie worden aangegeven. De truck komt dan direct en exclusief bij de klant, samen met de häwa experts. De häwa-truck heeft een showroom die de huidige oplossingen van het bedrijf presenteert. Alle objecten worden ter plaatse toegelicht en kunnen zonder tijdsdruk worden geïnspecteerd - uiteraard met inachtneming van de huidige hygiënevoorschriften.

    De häwa roadshow was vorig jaar al een groot succes. Volkmar Adler is directeur van Cadkon GmbH uit Walldorf en was in 2020 al aanwezig op de roadshow. Hij vat het samen: “We waren aangenaam verrast over hoe professioneel en royaal de showtruck is uitgerust. Onze wensen en vragen kwamen specifiek aan de orde”. Een conclusie die ook Michael Thomas, CTO van Bremer Werk für Montagesysteme GmbH, deelt: “De roadshow biedt ons als speciale machinefabrikant de mogelijkheid om onze medewerkers informatie en gesprekken te bieden die ze anders alleen op een beursbezoek zouden krijgen. Het is heel gunstig dat de tijd die we aan de roadshow besteden klein kan worden gehouden”. Dirk Fuchs, algemeen directeur van Dirk Fuchs Automatisierungstechnik GmbH, bevestigt ook: “Als klant zie ik een enorm voordeel in de tijdwinst door de vooraf afgesproken afspraken. Ook het hygiëneconcept was zeer goed uitgewerkt, hier hadden we geen omkijken naar”.

    Dit is nieuw op de häwa Roadshow 2021

    In de nieuwe showtruck, die vanaf mei op tournee gaat en tot oktober in gebruik blijft, richt häwa zich meer op drie centrale punten: individualisering, speciale goedkeuringen en belastbaarheid. Achtergrond: "Veel bedrijven kennen ons als een standaard schakelkastfabrikant", zegt Arno Müller, "maar häwa is veel meer dan dat." Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in individuele oplossingen. Concreet betekent dit dat bijvoorbeeld alle soorten machinebehuizingen aan vrijwel elke klantwens kunnen worden aangepast. Dit wordt gevolgd door het tweede punt: speciale goedkeuringen. Ongeacht de branche worden in de nieuwe showtruck oplossingen gepresenteerd die voor alle industriële toepassingen worden gebruikt - en die ook volledig overtuigen op het gebied van belastbaarheid, zelfs bij de zwaarste eisen. Arno Muller: “In de nieuwe showtruck willen we vooral één ding laten zien: onze op maat gemaakte individuele producten zijn altijd de juiste oplossing. Bij elke uitdaging en bij elk gebruik."

     

    terug naar de lijst

    Printhäwa GmbH